Overslaan en naar de inhoud gaan

Via onderstaande button krijgt u toegang tot de woningconfigurator van het project Vederhof. Gedurende de inschrijftermijn is de configurator door iedereen te gebruiken. Wanneer de woningen zijn toegewezen ontvangen de gegadigden een persoonlijke link welke toegang verschaft tot het betreffende bouwnummer.

De woningconfigurator is gebruiksvriendelijk vormgegeven en biedt u de mogelijkheid het plan in 3D te bekijken en de woningen aan te passen door middel van ruwbouwopties. 

Wanneer u de woningconfigurator opent bevindt deze zich in de in de standaard 3D-modus. Door gebruik van de muis kunt u het plan vanuit de gewenste positie bekijken of in- en uitzoomen.
Door middel van het camera-icoon in de taakbalk links van uw scherm kunt u de weergave wijzigen naar een bovenaanzicht of ervoor kiezen om virtueel door het plan heen te lopen.

Wanneer u een woning aanklikt krijgt u een aantal gegevens te zien. Als u in dit scherm op ‘configureren’ klikt, worden er in de taakbalk verschillende knoppen beschikbaar. Hier kunt u de verdiepingen zichtbaar maken, zonnestand bepalen, ruwbouwopties kiezen en de woning naar eigen smaak inrichten met meubels om een indruk te krijgen van de indeling.

De woningconfigurator is enkel beschikbaar voor de grondgebonden woningen.

Veel plezier met het samenstellen van uw woning!
 

Ga naar de woningconfigurator